PERUSAHAAN

Tur Pabrik
Quzhou Aoyin Metal Materials Co. Ltd
Kalibet dina industri Aluminium & Steel saprak 2007, Quzhou Aoyin Metal Materials., Co Ltd mangrupa aluminium & baja terpadu kalayan operasi utama dina prosés ékspor.


PRODUK
KATEGORI
Kami bangga nyiptakeun nilai pikeun konsumén langkung ti 10 taun. Urang difokuskeun rupa pasar Amérika Kidul, Mid-wétan, Asia, Éropa.

LAYANAN ONE-STOP
Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa anu pas sareng kualitas luhur sareng produk berprestasi tinggi ka para nasabah di sakumna dunya.

ngalanggan

TEMUAN PRODUK YANG TEPAT!


BÉRITA PALING ÉNGGAL
Urang ngirimkeun produk ti Cina ka sakuliah dunya. Ngan wartosan kami dimana anjeun.

6mm plat aluminium oge salah sahiji produk praktis di

MACA DEUI
Aoyin 6mm plat aluminium pikeun diobral

Tentang Kami

Quzhou Aoyin Metal Materials Co. Ltd
Quzhou Aoyin Metal Materials Co. Ltd
Kalibet dina industri Aluminium & Steel saprak 2007, Quzhou Aoyin Metal Materials., Co Ltd mangrupa aluminium & baja terpadu kalayan operasi utama dina prosés ékspor.
Email:info@aymetals.com
TAROS KAMI

TAROS KAMI

TAROS KAMI
Kabijakan privasi