1

ЗА КОМПАНИЈАТА

Обиколка на фабриката
Quzhou Aoyin Metal Materials Co. Ltd
Ангажирана во индустријата за алуминиум и челик од 2007 година, Quzhou Aoyin Metal Materials., Co Ltd е интегрирана алуминиум и челик со големи операции во процесот на извоз.


ПРОИЗВОД
КАТЕГОРИИ
Горди сме што создаваме вредност за клиентите повеќе од 10 години. Ние се фокусираме на различни пазари на Јужна Америка, Блискиот Исток, Азија, Европа.

УСЛУГА СО ЕДНОСТАПК
Посветени сме на обезбедување навремени и висококвалитетни услуги и производи со високи перформанси за клиентите ширум светот.

ПРЕТПЛАТЕТЕ СЕ

НАЈДЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ПРОИЗВОД!


ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ
Ние ги доставуваме производите од Кина до целиот свет. Само кажи ни каде си.

Aluminum alloy 5454 plates are widely used in the con

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Aluminum Alloy 5454 Plate Used in Tanker Trucks for Enhanced Durability and Performance

За нас

Quzhou Aoyin Metal Materials Co. Ltd
Quzhou Aoyin Metal Materials Co. Ltd
Ангажирана во индустријата за алуминиум и челик од 2007 година, Quzhou Aoyin Metal Materials., Co Ltd е интегрирана алуминиум и челик со големи операции во процесот на извоз.
Email:info@aymetals.com
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Политика за приватност