ABOUT COMPANY

Tur Pabrik
Quzhou Aoyin Metal Materials Co. Ltd
Makarya ing industri Aluminium & Steel wiwit 2007, Quzhou Aoyin Metal Materials., Co Ltd minangka aluminium & baja terpadu kanthi operasi utama ing proses ekspor.


PRODUK
KATEGORI
Kita bangga nggawe nilai kanggo pelanggan luwih saka 10 taun. Kita fokus ing macem-macem pasar Amérika Kidul, Timur Tengah, Asia, Eropa.

LAYANAN ONE-STOP
Kita setya nyediakake layanan pas wektune lan kualitas lan produk kinerja dhuwur kanggo pelanggan ing saindhenging donya.

SUBSCRIBE

TEMUKAN PRODUK YANG TEPAT!


WARTA TERBARU
Kita ngirim produk saka China menyang saindenging jagad. Mung marang kita ngendi sampeyan.
Kabar Perusahaan
Aoyin 6mm piring aluminium for sale
2022-05-06

Plat aluminium 6mm uga minangka salah sawijining prod

Waca liyane
Aoyin 6mm piring aluminium for sale

Babagan Kita

Quzhou Aoyin Metal Materials Co. Ltd
Quzhou Aoyin Metal Materials Co. Ltd
Makarya ing industri Aluminium & Steel wiwit 2007, Quzhou Aoyin Metal Materials., Co Ltd minangka aluminium & baja terpadu kanthi operasi utama ing proses ekspor.
Email:info@aymetals.com
KONTAK KAMI

KONTAK KAMI

KONTAK KAMI
Kabijakan privasi